Handgreep - Met zuignap en knik - Hulpmiddelen...
Handgreep - Met zuignap en knik - Hulpmiddelen...
Handgreep - Met zuignap en knik - Hulpmiddelen voor ouderen
Handgreep - Met zuignap en knik - Hulpmiddelen voor ouderen

Handgreep - Met zuignap en knik - Hulpmiddelen voor ouderen

Nieuw

Handgreep - Met zuignap en knik - Hulpmiddelen voor ouderen

3401098331736
Nog Beschikbaar
€ 24,00
Inclusief belasting Bezorgd of afhalen binnen 3 werkdagen

 

Handgreep met zuignap en geknikt met 3 sterke zuignappen

De handgreep heeft drie royale zuignappen met een doorsnede van 9,5 cm. Op gladde niet poreuze ondergrond biedt de hangreep met knik en de royale zuignappen een veilige steun tot 40 kilo. Om een goede hechting te garanderen is een echt gladde en niet poreuze ondergrond nodig. De hangreep geknikt heeft het grote voordeel dat de beugel extra lang is en tevens ook in een hoek te verstellen valt. Dus als u opstaat heeft men baat bij een lange beugel en tevens staan of zittend naast deze beugel heeft u het voordeel de beugel te kunnen knikken voor zowel een horizontaal als een verticaal houvast. Of gewoon zo te knikken dat u de beste ondersteuning heeft. Het handvat kan op het scharnierpunt bijna volledig rond worden gedraaid, precies naar uw wens. Extra voordeel zijn drie zuignappen, wat nog meer houvast aan de muur geeft.

De handgreep is van wit hoogwaardig kunststof, kunststofzuignappen met grote vacuüm-nippel, waarmee u de handgrepen elke keer opnieuw goed kunt fixeren. Waarbij de grepen van anti-slip rubber zijn gemaakt.

Handgreep met zuignap is extra veilig

Voor maximale veiligheid is de handgreep met zuignap en geknikt uitgevoerd met een veiligheid indicator waarmee u meteen kunt zien of de zuignappen goed gefixeerd zijn. Als de zuigkracht terugloopt wordt de indicator rood en dient de handgreep weer opnieuw te worden bevestigd. Fixeren doet u doormiddel van de handgreep met zuignap aan te drukken tegen de muur en dan de blauwe handel dicht te drukken. U ziet dan ook gelijk de indicator op groen springen.

Note; Om zeker te zijn dat de zuignap goed functioneert (niet is beschadigd) dan is de beste optie om de handgreep op een gladde glazen ondergrond te fixeren (glazen douchewand/spiegel/ruit). Als deze goed fixeert kan deze veilig op de juiste ondergrond worden gebruikt.

Handgreep met zuignap en geknikt is een ideale tijdelijk steun in de badkamer

Als u tijdelijk een extra steun in uw badkamer wenst, of op reis een extra handvat in de badkamer kunt gebruiken is de handgreep een goede keuze. Deze handgreep is eenvoudig overal in de badkamer te gebruiken, daar precies waar u een extra veilige steun nodig heeft. Het is natuurlijk ook een goed oplossing indien u voor tijdelijk gebruik geen gaten wilt boren die helaas definitieve schade aan uw tegels toebrengen. De handgreep is dus eenvoudig te plaatsen maar ook zeer eenvoudig weer te verwijderen. Ook een welkome optie voor op reis. Eenvoudig mee te nemen in uw bagage en in elke badkamer altijd een extra handgreep zeer goed van pas komen.

Handgreep met zuignap en geknikt in het kort

Met veiligheid-indicator voor juiste fixatie.

  • Tot 40 kilo trekkracht
  • Extra lengte voor nog meer houvast.
  • Knik mogelijkheid voor nog betere positionering
  • Geschikt voor alle goed gladde, niet poreuze wanden
  • Ideaal voor in de badkamer en toilet.
  • Zeer geschikt voor tijdelijk gebruik, zoals op vakantie of bij revalidatie
  • Met vacuüm-nippel handig te verwijderen en fixeren
2 Items
Nieuw

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst